’t Schootsveld

Zaltbommel Verhuurder: Woonlinie

’t Schootsveld is een wooncomplex gelegen in de wijk de BinnenVergt in Zaltbommel en is onderdeel van een van de woonservicegebieden van STMR.

Ik heb interesse in deze appartementen
Wilt u meer informatie of hebt u vragen?
...of bel met 0900 - 8433

Het kan... zelfstandig!

’t Schootsveld is een wooncomplex gelegen in de wijk de BinnenVergt in Zaltbommel en is onderdeel van een van de woonservicegebieden van STMR. Het complex heeft 43 appartementen waar zorg aan huis wordt geleverd. Er ligt een tuin in het hart van het wooncomplex, omsloten door de appartementen. Deze tuin is toegankelijk voor bewoners van het complex, maar ook voor bezoekers van buitenaf. Voor bezoekers van buitenaf is de tuin bereikbaar met een trap. De toegang is geregeld met een spreek-/luisterverbinding. Het complex is voorzien van 2 liften en een zitgelegenheid in de hal waar mensen kunnen wachten op een taxi.

De appartementen hebben de volgende kenmerken:

- Woonkamer met open keuken.
- Keuken met een inductiekookplaat, koelkast* en afzuigkap.
- Badkamer met douche, wastafel en toilet.
- Apart gastentoilet.
- Elke woning heeft een slaapkamer en een onbenoemde ruimte. De onbenoemde ruimte kunt u bijvoorbeeld gebruiken als hobbyruimte.
- Alle voorzieningen - het wonen, koken, slapen en wassen - zijn gelijkvloers.
- Een balkon of terras.
- Inpandige berging in het appartement.
- Aparte (fietsen)berging.

In alle appartementen is een alarmeringsunit aangebracht. Huurders sluiten een alarmeringsovereenkomst af bij STMR met alarmopvolging door het wijkteam.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig

  • Fietsberging
  • Parkeerplaats
  • Personenalarmering
  • Rolstoeltoegankelijk

 

In de nabije omgeving van 't Schootsveld vindt u diverse voorzieningen.

Omgeving

  • Apotheek
  • Huisartsenpraktijk
  • Supermarkt
  • Zwembad

Ik heb interesse in dit appartement

Gegevens mantelzorger

Gegevens aanvrager

Na verzenden van dit formulier zal een medewerker binnen 3 werkdagen contact met u opnemen voor eventueel aanvullende informatie en het maken van een afspraak.
Heeft u interesse in het complex? Vul dan links uw gegevens in. Na ontvangst nemen wij contact met u op om het verdere verloop met u te bespreken. Hebt u in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze Klantenservice. Zij staan u graag te woord.
U legt op dit moment nog niets definitief vast. Op basis van uw gegevens kunnen we u beter van dienst zijn in een informatief gesprek.