Weer rust in uw leven

‘Ons gezin draait weer om gezelligheid in plaats van om zorgen.’

Het kan altijd voorkomen dat uw thuissituatie niet meer als thuis voelt, dat u bent vastgelopen. De professionele begeleiders thuis van STMR staan voor u klaar in moeilijke situaties. Met hun steun kunt er zelf weer bovenop komen. Denk daarbij aan het op orde krijgen van uw huishouden en geldzaken of het leggen van contacten om uw eenzaamheid te verminderen. Maar ook de rust doen terugkeren door hulp bij opvoeding of het ondersteunen bij mantelzorgtaken.

De begeleider thuis van STMR luistert naar uw verhaal en stelt een aanpak voor.

Kom ik in aanmerking?

Begeleiding thuis wordt o.a. gefinancierd vanuit de Wmo, de Jeugdwet en de Wet Langdurige Zorg. Per gemeente kan de situatie verschillen. De medewerkers van onze klantenservice kunnen u vertellen wat voor u van toepassing is. Ook kunt u de mogelijkheden met uw huisarts bespreken.

Wilt u samen met STMR weer orde op zaken stellen? U vindt ons in de volgende gemeenten: Arnhem, Buren, Culemborg, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Maasdriel, Neder-Betuwe, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal, Westervoort, Zaltbommel en Zevenaar.

Meer informatie

De medewerkers van onze Klantenservice helpen u graag! Bel 0900-8433.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats 

Algemene folder

Zelfstandig (blijven) wonen in een eigen gekozen omgeving en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. STMR draagt hier graag aan bij.