Dagbesteding

"Ik voel me er altijd welkom."

Met dagbesteding biedt STMR thuiswonende ouderen een prettige, gevulde dag. Dagbesteding is bedoeld voor ouderen die vanwege hun lichamelijke of geestelijke gezondheid moeite hebben om zelf invulling te geven aan hun dag.

U ontmoet uw leeftijdgenoten en vrijwilligers die graag een praatje met u maken. Ook zijn er altijd professionele begeleiders. U kunt zelf bepalen aan welke activiteiten u meedoet. Bijvoorbeeld bewegen, (geheugen)spelletjes, muziek maken, schilderen en andere creatieve activiteiten, persoonlijke gesprekken en samen eten.

Het kan in…

Dagbesteding is mogelijk in Culemborg, Tiel, Velddriel (bij Zorgboerderij Efkes d’r uit met speciaal programma voor ouderen met Alzheimer) en Zaltbommel. Dagbesteding geeft mantelzorgers bovendien de kans om weer wat ruimte te geven aan hun eigen interesses.

Meer informatie en kosten

Voor dagbesteding en eventueel het vervoer ernaartoe, heeft u een indicatie nodig, die u veelal via de gemeente komt. STMR biedt deze dagbesteding ook tegen een particuliere vergoeding aan voor mensen zonder indicatie. Geïnteresseerd? De medewerkers van onze Klantenservice helpen u graag verder! Bel 0900-8433.

 

MaaltijdserviceHeerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis.

Lid van de STMR Ledenservice? Dan betaalt u geen bezorgkosten.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433