Hotelverblijf met zorg

Een aangenaam verblijf in een hotel met professionele verpleging en verzorging

Komt u uit het ziekenhuis maar kunt u om verschillende redenen nog niet naar huis? Wilt u in alle rust revalideren, er even tussenuit (respijtzorg) of kunt u tijdelijk niet terugvallen op uw mantelzorger? Dan biedt het hotel met zorg uitkomst.

In het prachtige hotel in Tiel zijn 60 kamers ingericht, speciaal voor mensen met een zorgbehoefte. Van der Valk Hotel Tiel en STMR werken hier samen om mensen met een zorgbehoefte een aangenaam verblijf met professionele zorg te bieden. Naast verpleegkundigen staan er ook andere paramedici, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podologen en psychologen, ter beschikking. Met het verblijf in het ‘Hotel met Zorg’ zijn mensen 24 uur per dag verzekerd van de professionele verpleging en verzorging die zij nodig hebben. 

Aangenaam verblijf met zorg

Als zorgbehoevende gast kunt u, geheel omgeven met professionele zorg van gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden van STMR, in het hotel verblijven en herstellen. De kamers zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van alle gebruikelijke comfort. Gasten kunnen gebruik maken van de vele faciliteiten die in het hotel aanwezig zijn, zoals de fitness, het zwembad, de restaurants, kapper, massages maar ook de Skybar en het Casino.

Vergoed via basisverzekering?

Met een indicatie van uw huisarts of specialist worden zorg en verpleging, maar ook verblijfskosten (kortdurend eerstelijns verblijf) in principe vanuit uw basisverzekering vergoed. Ook de kosten voor herstel en revalidatie (bv fysiotherapie of ergotherapie) die u maakt bij de praktijkhouders binnen het hotel met zorg, worden afhankelijk van uw indicatie vanuit uw basisverzekering vergoed.

Hebt u geen indicatie, maar wilt u wel verblijven in het Hotel met Zorg? Aan de hand van uw persoonlijke situatie en uw zorgverzekeringspakket onderzoekt en adviseert de Klantenservice van STMR de mogelijkheden voor vergoeding vanuit uw zorgverzekering. Wij helpen u graag. Bel daarvoor met 0900-8433 of mail naar info@stmr.nl  Uiteraard zijn gasten ook particulier van harte welkom. Een overnachting met zorg kost, met volpension, € 245 per persoon. Een tweede gast kan voor € 75 blijven logeren op de hotelkamer.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.
Manuela van Eeuwijk, klantenservice

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats