Maatschappelijk werk

‘Ik had net dat steuntje in de rug nodig om mijn leven weer op de rit te krijgen.’

Vragen en problemen, groot of klein, horen bij het leven. Meestal komt u daar zelf op eigen kracht of met steun van uw directe omgeving wel uit. Maar als dat niet lukt of u wilt het bespreken met een deskundige buitenstaander, dan kunt u terecht bij het Maatschappelijk Werk.

Deskundige hulp

Samen met u zoekt de maatschappelijk werker naar een passende oplossing voor uw hulpvraag. U kunt met veel verschillende vragen en problemen bij Maatschappelijk Werk terecht, bijvoorbeeld als het gaat over financiën of administratie, relaties, echtscheiding, opvoeding, rouw of verlies, werk en huiselijk geweld.
Daarnaast bieden wij verschillende cursussen en trainingen aan.
 

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor maatschappelijk werk kan via onze klantenservice, telefoonnummer 0900-8433 of door het invullen van dit contactformulier. Maatschappelijk Werk van STMR is er voor inwoners van de gemeenten: Doesburg, Duiven, Overbetuwe en Tiel. Voor Maatschappelijk Werk hoeft u niet te betalen.

In de gemeente Doesburg, Duiven en Overbetuwe is bezoek aan het AMW alleen mogelijk op afspraak.
In de gemeente Tiel kan gebruik worden gemaakt van de inloopspreekuren zoals vermeld op de website

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Waar stel ik mijn vraag in Tiel?

Hebt u een maatschappelijke vraag maar weet u niet waar u deze kan stellen? Voor de gemeente Tiel is voor u in kaart gebracht waar u snel en eenvoudig terecht kunt met uw vragen.