Thuiszorg

‘Ik kan nog steeds genieten van de kleine dingen.’

Met Thuiszorg van STMR kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) hulp of zorg nodig heeft. Onze wijkteams nemen de tijd voor u en staan 24 uur per dag voor u klaar. 

Thuiszorg is er voor iedereen

Iedereen kan thuiszorg aanvragen: ouderen, mensen met een chronische ziekte of een beperking en mensen die herstellen van een operatie. Wijkverpleegkundigen kunnen de dagelijkse verzorging (tijdelijk) overnemen, zoals wassen en aankleden. Ook zijn zij een luisterend oor bij rouw en verdriet, beantwoorden zij uw vragen over ziekten en gezondheid of maken met u een plan om grip te krijgen op het dagelijks leven. Vanzelfsprekend bieden zij ook verpleegkundige zorg, zoals (operatie)wonden verzorgen en injecties. Voor specialistische (ziekenhuis)zorg thuis, heeft STMR een Team Gespecialiseerde VerplegingZorg in de laatste fase van het leven is ook mogelijk. Mocht thuis wonen door omstandigheden echt niet meer mogelijk zijn, dan kunnen wij bemiddelen in de overgang naar andere woonvormen.

Vertrouwd en dichtbij

Omdat we werken met vaste teams in de wijk, heeft u te maken met vertrouwde gezichten en een vaste contactpersoon. Zo zorgen we voor een vertrouwd gevoel en beschermen we uw privacy. 

Ondersteuning voor mantelzorgers

Thuiszorg is vaak een aanvulling op de hulp die u al krijgt van familie of vrienden. STMR kan deze hulp ook tijdelijk overnemen, bijvoorbeeld tijdens een vakantie. 

Kosten en informatie

De kosten van thuiszorg hangen helemaal van uw persoonlijke situatie af. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met onze Klantenservice, te bereiken via 0900-8433.  Via deze service maakt u ook een eerste afspraak met onze wijkverpleegkundigen. Zij kunnen bijvoorbeeld vertellen hoe familie u kan ondersteunen of welke zorg STMR kan bieden.

Hebt u een Wlz indicatie en behoefte aan een onafhankelijk cliëntondersteuner die met u mee denkt over hoe u de zorg die het beste bij uw situatie past goed kunt organiseren, klik dan op de volgende link: www.menziszorgkantoor.nl/zorg-nodig/clientondersteuning.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433

Zorg en locaties bij u in de buurt

Zoek op postcode of plaats