Zorg in de laatste levensfase

Als u weet dat u komt te overlijden, is de manier van afscheid nemen erg belangrijk, Als u dat graag thuis in uw vertrouwde omgeving wilt, kan dat met de ondersteuning en zorg van STMR. Onze professionele hulpverleners zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u zich zo prettig mogelijk voelt. Ze ondersteunen u en uw naasten op verschillende manieren, zoals u dat wenst.

Dat kan zijn in de vorm van lichte verzorging tot intensieve verpleging, op de momenten dat u het nodig hebt. Daarnaast staan onze professionals ook klaar voor psychische bijstand in deze periode van pijn en verdriet. Dat betekent ook dat spirituele en religieuze bijstand mogelijk is, bijvoorbeeld in de vorm van een nachtwake. De terminale zorg van STMR werkt samen met het Hospice Culemborg en de vrijwilligers van VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg). Daarnaast werken we samen in het netwerk palliatieve zorg Arnhem eo, ’s-Hertogenbosch, Zaltbommel en het netwerk palliatieve zorg Rivierenland.

Meer informatie of direct regelen

Voor zorg in de laatste levensfase is een indicatie van het CIZ nodig. De Klantenservice van STMR helpt u graag bij de aanvragen en geven u meer informatie. Ook kunt u hier direct zorg aanvragen. Bel 0900-8433.

Persoonlijk contact?

Voor al uw vragen, bel met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

0900-8433