• Jennifer & Olivia, Recruiters

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Werken bij STMR

Wil je met je werk mensen ondersteunen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven, dan ben je bij STMR op de goede plek. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze klanten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen. Bij ons heb je volop mogelijkheden om passend werk in zorg of welzijn te doen.

Bij STMR heb je zelf de vrijheid en dus ook de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig in te richten. Dat vertrouwen hebben we in onze medewerkers en dat maakt de verbondenheid met elkaar groot.

Laatste nieuwe vacatures

 • MBO

  Medewerker Gebouwenbeheer

  Gemeente Tiel

  ‘communicatief, professioneel, technisch ’
  Medewerker Gebouwenbeheer
  Locatie: Tiel, 36 uur

  Vacature bekijken
 • MBO - IG niveau

  Woonbegeleider niveau 3 (IG) Geldermalsen

  Gemeente Geldermalsen

  Ben jij dé Woonbegeleider niveau 3 (IG) die uitdaging ziet onze kleinschalige woonvorm (PG) de Bloementuin in Geldermalsen? Ben jij zelfstandig, assertief en daadkrachtig? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team?

  Woonbegeleider niveau 3 (IG)
  (20-28 uur per week)

  Vacature bekijken
 • MBO

  Verzorgende Herveld

  Gemeente Arnhem

  Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Voor ons team zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van:

  Verzorgende C Herveld
  24 uur

  Vacature bekijken

Leren en ontwikkelen

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar zelf heb je natuurlijk ook de drive om vooruit te gaan, om meer en meer te weten en te kunnen. Bij STMR vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Want wij vinden dat jij het verschil maakt.

Jij wilt het beste kunnen geven tijdens je werk en wij willen natuurlijk graag dat het beste in jou naar boven komt. Daarom kun je bij ons een goede ondersteuning van jouw ontwikkeling verwachten. Je krijgt daarvoor verschillende mogelijkheden aangereikt om te leren en je te ontwikkelen. 

Bij de beroepsgerichte opleidingen staat het praktijkleren centraal. Hierbij is er zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de Academie voor Zorg en Welzijn Rivierenland, een samenwerkingsverband waar STMR in participeert.

Daarnaast kun je denken aan training, coaching en intervisie. Ook bieden we mogelijkheden om je loopbaan een impuls te geven. Bij ons kun je je ontwikkelen richting een andere functie en zelfs totaal ander werk. We investeren in jou, zodat je beter presteert en met plezier je werk kunt doen.