• Jennifer & Olivia, Recruiters

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Werken bij STMR

Wil je met je werk mensen ondersteunen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven, dan ben je bij STMR op de goede plek. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze klanten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen. Bij ons heb je volop mogelijkheden om passend werk in zorg of welzijn te doen.

Bij STMR heb je zelf de vrijheid en dus ook de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig in te richten. Dat vertrouwen hebben we in onze medewerkers en dat maakt de verbondenheid met elkaar groot.

Laatste nieuwe vacatures

 • HBO 24-36

  Thuisbegeleider - Utrechtse Heuvelrug

  Gemeente Culemborg

  Voor de Thuisbegeleiding zijn wij per direct op zoek meerdere collega's die ons team komen versterken.

  Thuisbegeleider
  Gemiddeld aantal uur(24-32 uur)
  Utrechtse Heuvelrug

  Vacature bekijken
 • Ervaren Thuisbegeleider

  werkgebied STMR

  Wat is thuisbegeleiding?
  Thuisbegeleiding is intensieve, tijdelijke, praktische en psychosociale hulp aan huis op alle levensgebieden van de Wmo. Thuisbegeleiding helpt kwetsbare burgers van alle leeftijden weer grip te krijgen op hun leven, waardoor problemen verminderen of erger wordt voorkomen. Kenmerkend voor thuisbegeleiding is dat problemen integraal worden aangepakt. Thuisbegeleiding levert maatwerk en werkt samen met de klant en zijn netwerk aan oplossingen om de zelfredzaamheid te vergroten.

  Voor wie is thuisbegeleiding?
  • mensen met psychosociale, psychiatrische of verslavingsproblemen
  • risico- en multi-probleemgezinnen
  • ouders met opvoedingsvragen

  Wat zijn de effecten van Thuisbegeleiding?
  • versterken van stabiliteit, zelfredzaamheid en participatie
  • door de preventieve werking voorkomen van zwaardere, ingrijpender en duurdere vormen van hulpverlening

  Vacature bekijken
 • MBO - IG niveau

  Woonbegeleider niveau 3 IG Culemborg

  Gemeente Culemborg

  Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen in een zelf gekozen omgeving en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken voor onze bewoners van het Elisabeth hof in Culemborg?

  Woonbegeleider niveau 3(IG) Culemborg
  (24 uur per week)

  Vacature bekijken

Leren en ontwikkelen

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar zelf heb je natuurlijk ook de drive om vooruit te gaan, om meer en meer te weten en te kunnen. Bij STMR vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Want wij vinden dat jij het verschil maakt.

Jij wilt het beste kunnen geven tijdens je werk en wij willen natuurlijk graag dat het beste in jou naar boven komt. Daarom kun je bij ons een goede ondersteuning van jouw ontwikkeling verwachten. Je krijgt daarvoor verschillende mogelijkheden aangereikt om te leren en je te ontwikkelen. 

Bij de beroepsgerichte opleidingen staat het praktijkleren centraal. Hierbij is er zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de Academie voor Zorg en Welzijn Rivierenland, een samenwerkingsverband waar STMR in participeert.

Daarnaast kun je denken aan training, coaching en intervisie. Ook bieden we mogelijkheden om je loopbaan een impuls te geven. Bij ons kun je je ontwikkelen richting een andere functie en zelfs totaal ander werk. We investeren in jou, zodat je beter presteert en met plezier je werk kunt doen.