• Jennifer & Olivia, Recruiters

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Werken bij STMR

Wil je met je werk mensen ondersteunen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven, dan ben je bij STMR op de goede plek. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze klanten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen. Bij ons heb je volop mogelijkheden om passend werk in zorg of welzijn te doen.

Bij STMR heb je zelf de vrijheid en dus ook de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig in te richten. Dat vertrouwen hebben we in onze medewerkers en dat maakt de verbondenheid met elkaar groot.

Laatste nieuwe vacatures

 • HBO 24-36

  Recruiter

  werkgebied STMR

  Innovatief, netwerker, professional’

  gemiddeld 28 uur per week
  Standplaats Nieuwegein

  Santé Partners?
  STMR en Vitras hebben per 1 januari 2018 de handen ineen geslagen als Santé Partners. Wij bieden zorg-, hulp en dienstverlening onder de bekende en vertrouwde merken STMR en Vitras. Van verzorging en verpleging thuis, maatschappelijk werk en begeleiding in huis tot jeugdgezondheidszorg en gespecialiseerde verpleging thuis. En is thuis wonen niet meer mogelijk? In onze kleinschalige woonvormen bieden wij zorg in een huiselijke sfeer door betrokken medewerkers. Ook daar voelt het als ‘thuis’! Het komende jaar zullen de werkwijzen van beide merken geïntegreerd worden. Jouw komst als Recruiter is hierin een gewenste uitbreiding. Je komt niet direct in een gespreid bedje terecht. Dit schrikt jou niet af, maar maakt jou juist nog gemotiveerder om aan de slag te gaan. Uiteraard zullen wij jou welkom laten voelen en opnemen in ons team.

  Vacature bekijken
 • HBO 24-36

  Verpleegkundig Specialist Wondzorg

  werkgebied STMR

  Bouw jij als Verpleegkundig Specialist mee aan het door ontwikkelen van ons Wond Expertise Netwerk (WEN)? Ben jij die gedreven Verpleegkundig Specialist en wil je je kennis en ervaring inzetten in dit regionale expertise netwerk? Wil jij hét verschil maken om samen met een team van professionals de genezingsduur van wonden aanzienlijk te verkorten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  ‘netwerker, innovator, expert’
  Verpleegkundig Specialist wondzorg
  (32 uur)

  Vacature bekijken
 • HBO

  Ambtelijk Secretaris

  Gemeente Tiel

  Santé Partners hecht veel waarde aan de mening van haar cliënten en heeft daarom een actieve cliëntenraad. De cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten van Santé Partners (de achterban) en ziet toe op de kwaliteit van de dienstverlening. Ter ondersteuning van deze raad zijn wij op zoek naar een;

  ‘integer, tactvol, accuraat.’
  Ambtelijk secretaris
  (10 uur per week)
  Standplaats: Tiel en Nieuwegein

  Voor de kwaliteit van zorg is het belangrijk dat er een cliëntenraad is, die haar wettelijke invloed uit kan oefenen op het beleid.
  De cliëntenraad vergadert over beleidsonderwerpen, en geeft met een kritische vanuit het belang van de cliënten helder voor ogen, hierover advies. Onderwerpen waarover de raad adviseert, zijn bijvoorbeeld: innovatie van de zorg, ontwikkelingen in de zorg thuis, cliënttevredenheid en het omgaan met klachten en kwaliteitsbeleid.


  Vacature bekijken

Leren en ontwikkelen

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar zelf heb je natuurlijk ook de drive om vooruit te gaan, om meer en meer te weten en te kunnen. Bij STMR vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Want wij vinden dat jij het verschil maakt.

Jij wilt het beste kunnen geven tijdens je werk en wij willen natuurlijk graag dat het beste in jou naar boven komt. Daarom kun je bij ons een goede ondersteuning van jouw ontwikkeling verwachten. Je krijgt daarvoor verschillende mogelijkheden aangereikt om te leren en je te ontwikkelen. 

Bij de beroepsgerichte opleidingen staat het praktijkleren centraal. Hierbij is er zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de Academie voor Zorg en Welzijn Rivierenland, een samenwerkingsverband waar STMR in participeert.

Daarnaast kun je denken aan training, coaching en intervisie. Ook bieden we mogelijkheden om je loopbaan een impuls te geven. Bij ons kun je je ontwikkelen richting een andere functie en zelfs totaal ander werk. We investeren in jou, zodat je beter presteert en met plezier je werk kunt doen.