• Jennifer & Olivia, Recruiters

  Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

Werken bij STMR

Wil je met je werk mensen ondersteunen om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven, dan ben je bij STMR op de goede plek. Samen met jou zorgen we ervoor dat onze klanten hun leven kunnen leiden zoals ze dat zelf willen. Bij ons heb je volop mogelijkheden om passend werk in zorg of welzijn te doen.

Bij STMR heb je zelf de vrijheid en dus ook de verantwoordelijkheid om je werk zelfstandig in te richten. Dat vertrouwen hebben we in onze medewerkers en dat maakt de verbondenheid met elkaar groot.

Laatste nieuwe vacatures

 • MBO - Verpleegkundige

  Verpleegkundige in de wijk Tiel

  Gemeente Tiel

  Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Voor ons team zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van:

  Verpleegkundige in de wijk Tiel Rauwenhof
  (gemiddeld 24 uur per week)

  Vacature bekijken
 • MBO - IG niveau

  Wijkziekenverzorgende Maurik

  Een eigen thuis, een leven lang, dat wil toch iedereen. Zelfstandig blijven wonen en zo veel mogelijk deelnemen aan het dagelijkse leven. Dat voelt goed. Help jij ons dit mede mogelijk te maken? Wij zijn voor onze teams in de thuiszorg altijd op zoek naar collega's. Zowel vaste uren als flexibele uren zijn bespreekbaar. We komen graag met je in contact over jouw wensen.

  Wijkziekenverzorgende Maurik(24-28 uur of oproep)

  Vacature bekijken
 • HBO 24-36

  Maatschappelijk Werker Wijkteam Culemborg

  Gemeente Culemborg


  ‘Verbindend, netwerker en pro-actief’

  Standplaats: Culemborg, 28 uur per week

  De nieuwe manier van werken krijgt onder andere vorm in gebiedsteams (sociale- en jeugdteams). Het AMW maakt deel uit van deze gebiedsteams waarin professionals van verschillende achtergronden samen werken ten behoeve van de ondersteuning van mensen. De inhoudelijke opdracht van het maatschappelijk werk is om bij te dragen aan de doelstellingen zoals gemeenten die hebben geformuleerd voor het sociaal domein. Maatschappelijk werkers denken actief mee en anticiperen op de lokale afspraken en situatie. STMR biedt hen de ruimte om te focussen op de lokale ontwikkelingen en stimuleert, inspireert en ondersteunt hen daarbij.

  Vacature bekijken

Leren en ontwikkelen

Werken in de zorg is verantwoordelijk werk. Daarom is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Maar zelf heb je natuurlijk ook de drive om vooruit te gaan, om meer en meer te weten en te kunnen. Bij STMR vinden we het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen. Want wij vinden dat jij het verschil maakt.

Jij wilt het beste kunnen geven tijdens je werk en wij willen natuurlijk graag dat het beste in jou naar boven komt. Daarom kun je bij ons een goede ondersteuning van jouw ontwikkeling verwachten. Je krijgt daarvoor verschillende mogelijkheden aangereikt om te leren en je te ontwikkelen. 

Bij de beroepsgerichte opleidingen staat het praktijkleren centraal. Hierbij is er zoveel mogelijk aansluiting gezocht bij de Academie voor Zorg en Welzijn Rivierenland, een samenwerkingsverband waar STMR in participeert.

Daarnaast kun je denken aan training, coaching en intervisie. Ook bieden we mogelijkheden om je loopbaan een impuls te geven. Bij ons kun je je ontwikkelen richting een andere functie en zelfs totaal ander werk. We investeren in jou, zodat je beter presteert en met plezier je werk kunt doen.